Acest site web utilizează cookies pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea pentru dumneavoastră.        Sunt de acord!   Informaţii suplimentare
Cadou fainCadou fain


     Activitatea firmei este suspendată temporar. Ne cerem scuze!


Garanție și retur
Declarația de conformitate și garanție

IMAGINEVO declară pe proprie răspundere că produsele comercializate nu pun în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii și nu au impact negativ asupra mediului înconjurător, fiind conforme cu legislația în vigoare la nivel intern și european. Pietrele utilizate pentru realizarea bijuteriilor nu sunt identice și pot prezenta diferențe de culoare și mici imperfecțiuni, toate acestea nereprezentând un defect ci o caracteristică a aspectului lor natural. de asemenea, produsele realizate manual, nefiind produse de serie, pot prezenta caracteristici ușor diferite de model sau culoare atât în ceea ce privește produsele pereche cât și cele realizate într-un număr de câteva bucăți, aceasta fiind nota de unicitate care stă la baza creării acestora.

IMAGINEVO oferă garanție de 30 zile pentru toate produsele comercializate din momentul recepționării acestora de către client, sub rezerva respectării următoarelor condiții: produsele nu trebuie să intre în contact cu lichidele (apă, parfum, etc.) sau alte substanțe, nu trebuie modificate după achiziționare și trebuie purtate și/sau utilizate corespunzător.

Dacă în urma evaluării IMAGINEVO constată faptul că produsele returnate intră sub incidența acordării garanției le va înlocui cu altele noi dacă acestea există în stoc sau va restitui integral contravaloarea acestora, suportând în ambele cazuri costul expedierii. Garanția este valabilă în baza facturii de achiziționare a produselor care trebuie transmisă odată cu produsele returnate.

Orice diferend care ar putea apărea între IMAGINEVO și dvs. va fi soluționat cale amiabilă în scris sau verbal. Recomandăm utilizarea site-ului Uniunii Europene pentru Soluționarea Online a Litigiilor (SOL - link) pentru rezolvarea diferendelor. În situația în care acest lucru nu va fi posibil, diferendul va fi soluționat de instanțele competente.

Returnarea produselor

IMAGINEVO vă garantează dreptul de a vă retrage din contractul la distanță ca urmare a deciziei de returnare a produselor achiziționate, fără a fi necesară specificarea motivului pentru aceasta. În situația în care alegeți să returnați produsele achiziționate va trebui să transmiteți o notificare la adresa de e-mail contact@cadoufain.ro și să le expediați împreună cu factura emisă și Formularul de retur completat la adresa: Imaginevo SRL, Strada Drumul Cooperativei nr. 78-82, lot 4/3 (corp C1), etaj 2, apartament 13, camera 1, sector 5, București, costul expedierii urmând a fi suportat de dumneavoastră.

Produsele care sunt returnate nu trebuie să prezinte semne de utilizare sau deteriorare, în caz contrar IMAGINEVO putând percepe o taxă de despăgubire care să acopere costul utilizării sau deteriorării prin deducere din prețul de achiziție care urmează a vă fi restituit. Articolele comercializate la set trebuie să fie returnate ca atare. Produsele personalizate conform indicațiilor clientului nu pot fi returnate decât dacă prezintă urme vizibile de deteriorare independente de acțiunea sa.

Termenul de returnare este de 14 zile, iar restituirea contravalorii produselor se va efectua în maximum 14 zile de la primirea produselor returnate.

Dovada returnării produselor trebuie păstrată până la momentul restituirii contravalorii acestora. Costul de expediere va fi restituit în cazul în care produsele prezintă defecte, nu sunt cele comandate de dvs., nu corespund cu descrierile și cu fotografiile aferente și au fost returnate de către dvs. prin intermediul Poștei Române și nu prin curier. Costul expedierii în acest caz se va restitui prin mandat poștal la adresa din cartea dvs. de identitate, prin transfer bancar în contul bancar indicat de dvs. sau în contul din care a fost efectuată plata cu cardul.

Despre noi

Ne dorim în primul rând să creăm un colț plăcut de internet, să vă oferim o experiență tip ”boutique” și nu una de supermarket online. Să vă relaxați, să vă odihniți ochii și simțurile, să vă gândiți la cei dragi și la diferitele ocazii plăcute din viață când dăruiți cu bucurie.
   

Contact

IMAGINEVO SRL
CIF: 39900725
Adresa: Drumul Cooperativei nr.78-82, lot 4/3 (corp C1), ap.13, cam.1, sector 5 București
Telefon: Activitate suspendată.
E-mail: contact@cadoufain.ro
Program: Activitate suspendată.
Nr. Reg.Com.: J40/13545/2018
 

Puteți plăti online
în siguranță prin


Comodo SSL

© 2020 Imaginevo SRL. Toate drepturile rezervate. All rights reserved.